Az MSZP szövetségeseivel együtt le fogja váltani a kormányt - válasz a Párbeszédnek

Az MSZP szövetségeseivel együtt le fogja váltani a kormányt - válasz a Párbeszédnek
2010 óta Magyarországot olyan emberek vezetik, akik nem az ország, hanem kizárólag saját érdekeiket képviselik. Az elmúlt napok fejleményei nemcsak azt teszik egyértelművé, hogy a Fidesz és a nemzetközi szervezett bűnözés kéz a kézben jár Magyarországon, hanem azt is, hogy a Fidesz semmilyen morális gátat nem ismer hatalma megtartása érdekében. Ezt a kormányt megosztott ellenzék nem tudja leváltani, és nem tud lehetőséget teremteni a felemelkedésre azoknak a millióknak, akik ma napról napra kénytelenek élni.

Az MSZP és Molnár Gyula pártelnök az elmúlt hónapokban többször kifejtette, hogy csak akkor van érdemi esély a kormányváltásra 2018-ban, ha a demokratikus ellenzéki szavazatok nem oszlanak meg, és a kormánypárti, illetve jobbikos szélsőjobboldali jelöltek ellen minden választókörzetben egy demokratikus jelölt indul el.
 
A jelöltek kiválasztásának megfelelő módja lehet az előválasztás - az MSZP ezért ült tárgyalóasztalhoz más pártokkal, többek közt a Párbeszéddel. A tárgyalások folytatására készen állunk, ahogy is készek vagyunk bármely olyan párttal, szakszervezettel és civil szervezettel együttműködni, amelynek célja a demokrácia, az alkotmányosság, az emberek közti egyenlőség és az igazságosság megteremtése Magyarországon.
 
MSZP