mszp.hu | Simon Miklós közlemény
2015. július 15. 13:47

Az MSZP vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez Simon Miklós ellen

Elképesztő, hogy a fideszes Simon Miklós és szintén fideszes felesége családi vállalkozásban hordják haza a nyírbogátiak pénzét, és ebben a Szabolcs megyei kormányhivatal semmi szabálytalant nem lát. Az MSZP Szabolcs megyei képviselői vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeznek Simon Miklós ellen!

Simon Miklós Nyírbogát volt fideszes polgármestere, jelenleg fideszes országgyűlési képviselő több mint ötmillió forintot tett zsebre végkielégítésként és szabadságmegváltásként. Mivel az összeg kifizetését saját felesége, Nyírbogát jelenlegi polgármestere kezdeményezte, nem túlzás kijelenteni, hogy a Fidesz családi vállalkozásban hordja haza a helyiek pénzét.

Nyírbogát lakóinak viszont vissza kell kapniuk a pénzüket, ezért ismét felszólítjuk a Simon-családot, hogy azonnal tegyék vissza a település kasszájába, amit pofátlanul elemeltek onnan! Az MSZP Szabolcs megyei képviselői ezen kívül vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeznek Simon Miklós ellen, mert a fideszes politikus nem tüntette fel vagyonnyilatkozatában az ötmillió forintos polgármesteri „bánatpénzt”.

Szabályosan pofátlan az is, hogy a Rogán Antal vezette Fidesz-frakció öt éve nem hajlandó kiadni Simon Miklóst egy másik bűnügyben, amelyben így nem indíthatnak eljárást ellene, holott Simon Miklós társait már el is elítélték.

Legény Zsolt,
országgyűlési képviselő

Tukacs István,
országgyűlési képviselő