mszp.hu | Belföld, Gazdaság
2021. augusztus 06. 11:11

Az új kenyér ünnepe után a kenyér ára 400 forint felett lesz!

Az új kenyér ünnepe után a kenyér ára 400 forint felett lesz!
Magyarország jobban teljesít, sőt, Európa éllovasa az élelmiszerek drágulása, az infláció tekintetében. A drágulást, a forint elértéktelenedését a munkájukból élők és nyugdíjasok milliói a bőrükön érzik, míg a budai villák, vidéki kastélyok, balatoni luxus nyaralók, yachtok, magánrepülők gazdái ettől nyugodtan alszanak.

Érzéketlenségük jele, hogy amíg a nép a brutális drágulás terheit nyögi, addig ők minden idők leglátványosabb (magyarul: legdrágább) tűzijátékával akarják elhomályosítani az emberek tisztánlátását, az új kenyér ünnepén, augusztus 20-án. A szemfényvesztés ideje azonban lejárt, ugyanis az emberek a boltok pénztárainál kegyetlenül megérzik, hogy mennyibe kerülnek nekik a stadionok, vadászkiállítások, méregdrága ünnepségsorozatok, államilag szervezett mutyizások ára.

Az MSZP szerint a bérek és nyugdíjak elértéktelenedését meg kell állítani, az alapvető élelmiszer áfáját 5%-ra kell csökkenteni, az államilag szervezett urizálást pedig le kell állítani.

Az Orbán kormány ezt nem érti meg, ezért 2022-ben kormányváltásra és korszakváltásra van szükség azért, hogy a hatalom emberei helyett az emberek hatalma vezesse tovább hazánkat, Magyarországot!


MSZP