Az újpestiek ma ismét megüzenték: a Fidesz legyőzhető

Gratulálunk az MSZP-s Barrel Zoltánnak, aki a DK által is támogatva a szavazatok 56,48%-át kapta a vasárnapi újpesti időközi önkormányzati képviselő-választáson.

Barrel Zoltánnal ismét nagyarányú győzelmet aratott az MSZP Újpesten. Ezúttal a novemberi időközi országgyűlési képviselőválasztáson elsöprő fölénnyel a parlamentbe jutó Horváth Imre megüresedett önkormányzati képviselői mandátumáért zajlott a választás. Többről van szó azonban, mint egy időközi önkormányzati mandátumról. Az újpestiek ma ismét megüzenték: a Fidesz legyőzhető.

Nem véletlen, hogy Barrel Zoltán a győzelmét az ajkai-tapolcai körzetben április 12-én szavazó választóknak ajánlja. A fideszes kétharmad lebontása ugyanis Újpesten kezdődött, majd Veszprémben folytatódott.

Fontos, hogy Magyarország minden változást akaró választója értse: a kétharmad lebontása után időközi választásról időközi választásra kell visszatolni Magyarországot a centrumba. Meg kell védeni az országot a szélsőségektől, a Jobbiktól és a Fidesz szélsőséges önkényétől.

Barrel Zoltán és az MSZP ma ismét bebizonyította: a Fidesz és a Jobbik a helyiek által ismert, és hosszú évek munkája révén elismert jelölttel legyőzhető. Arra kérjük a valódi változást akarókat, hogy április 12-én az ajkai-tapolcai körzetben is menjenek el szavazni, támogassák a Fidesz és a Jobbik legyőzésére esélyes Pad Ferencet, mert a veszprémi 3-as választókörzetben ő az, aki tovább tudja bontani a szélsőséges jobboldali populista pártok hatalmát.

Kunhalmi Ágnes
az MSZP budapesti elnöke