mszp.hu | alkotmányellenes EU Soros
2017. augusztus 14. 17:32

Az utcákról már eltűntek a Soros képek, de a fideszes fejekből még nem – reagálás Völner Pál nyilatkozatára

Az utcákról már eltűntek a Soros képek, de a fideszes fejekből még nem – reagálás Völner Pál nyilatkozatára
Kósa Lajos után Völner Pál is megmutatta, hogy milyen mélységekben politizál a Fidesz. Az Európai Bizottság után a Velencei Bizottság is kifogásokat emel a lex-CEU-val kapcsolatban és erre annyi a válaszuk, hogy Soros-bérencek. Az általuk elfogadott jogsértő törvény módosítására összehívott rendkívüli ülésen pedig nem hajlandók megjelenni, mert azt szerintük Soros hívta össze.

A fideszes pártszolgálatosok azok, akik egy embertől függenek, Orbán Viktortól. Jogsértő, alkotmányellenes törvényeket fogadnak el azért, mert „amit a gazda mond, azt kell csinálni és meg kell találni a jogi magyarázatát.” Ez a jogi magyarázat még késik csak a „sorosozásra” futotta eddig, de tudjuk, hogy most éppen felkészül az újabb hazudozásra Németh „Provokáció” Szilárd.

Az MSZP azért kezdeményezte a rendkívüli ülést, mert továbbra is kiállunk azokért, akiket Orbán rendszere kirekeszt, jogfosztottá tesz. A kormány célja, hogy előbb vagy utóbb kiléptesse, kirekessze hazánkat az Európai Unióból, de az MSZP Botka László vezetésével azért dolgozik, hogy Magyarország továbbra is az EU tagja maradjon.

Mi léptettük be az Unióba hazánkat, és mi is fogjuk benntartani!

MSZP