2011. szeptember 08. 15:22

Az „zemberek” kormánya, „zemberek” képviselői!

Halmi József, megyei frakcióvezető a „zemberek” kormányának intézkedéseit méltatta mai sajtótájékoztatóján. Reagált dr. Tilki Attila, képviselő keddi sajtótájékoztatójára és a „Fidesz” feliratú kendővel eltakart szemű politikusok hozzáállását bírálta.

Dr. Tilki Attila újra beigazolta, hogy ha a Fidesz képviselők tényekkel és az emberek életét jobbá tevő javaslatokkal találják szembe magukat, akkor azonnal vádaskodnak.

Az MSZP elnökének azt a javaslatát, hogy fogjanak össze, és dolgozzanak ki egy programot, mely segíti a kelet-magyarországi térség kitörését és felzárkózását, csak cinikus és nevetséges válasszal reagálták le. Az MSZP elnöke a foglalkoztatás növelése, a munkanélküliség csökkentése, és a fejlesztésekbe koncentrált források bevonását javasolta, míg válaszként azt kapta, nem kérnek az előző időszakból.

Emellett mosolyogva adják át azokat a létesítményeket, amelyek az előző időszaknak (általuk csak „Gyurcsány időszak” -nak emlegetett) köszönhetőek, mondta a képviselő.

A Fidesz képviselők is itt élnek köztünk, mégsem látják az itt élő emberek gondjait. Munkahelyek szűnnek meg, pl. Fehérgyarmaton több száz munkahely szűnt meg, de Vinnai képviselő Úr mégis a számaira büszke, hogy mennyi embernek adnak munkát, megjegyzem éhbérért.

Folyamatosan nő a munkanélküliség! – Ez a valóság!

Továbbra is azt kívánta a frakcióvezető a képviselő uraknak, próbáljanak a hatórás nettó 35.268 Ft-ból, vagy a nyolcórás 47.025 Ft-ból megélni.

Kijelentette, az MSZP Megyei Szervezete tiltakozik a gázolaj jövedéki adójának 13 Ft-os emelése ellen, mely szintén minden magyar embert érint, kiemelten a gazdákat újra.

Emellett felszólította Jakab István nagyméltóságú Parlament alelnök urat, és Budai Gyula fő vizsgáló urat, hogy álljanak vissza a gazdák mellé, és tiltakozzanak a fagykárosultak kisemmizése ellen, és a gázolaj jövedéki adó emelése ellen is. Ne hazudjanak, végre segítsenek, ne csak akkor kelljenek nekik a gazdák, amikor hatalomba juttatják őket!

A frakcióvezető úr valószínűsítette a sajtótájékoztatóján, hogy a Fidesz képviselői ehetnek, vagy ihatnak valamit, ami elveszi a tudatukat, mert normális ember nem szavaz meg olyan törvényeket, mely az embereket szegénységbe, kilátástalanságba vezeti!