Baja: csalt a Fidesz és csalás nélkül esélye sem lett volna

Fontos mérföldkő a mai nap. A bíróság megalapozottnak találta az MSZP, a DK és az Együtt-PM Szövetség panaszát: a bajai időközi választáson valóban olyan szabálytalanságok történtek, amelyek döntően befolyásolhatták a választás kimenetelét.

Mától a Fidesznek papírja is van arról, hogy csalt Baján, és ma bebizonyosodott az is: csalás nélkül a rezsim alulmaradt volna a kormányváltók szövetségével szemben. Követeljük, hogy Zsigó Róbert, a rezsim bajai helytartója viselje a következményeket: mondjon le polgármesteri tisztségéről és távozzon a közéletből!

A bíróság új választás kiírását rendeli el abban a választókörben, ahol az ellenzék a választási csalásra utaló szabálytalanságokat, trükközéseket figyelt meg és dokumentált.

A mai nap üzenete az, hogy a Fidesz legyőzhető, mert az emberek többségének elege lett az erőszakos, hazug és korrupt rezsimből.

És a Fidesz legyőzendő, mert csaló. Tiszta versenyben, csalás nélkül Baján sem lett tudta volna legyőzni a kormányváltók összefogását.

Mi továbbra is tisztességes eszközökkel, de a korábbinál is nagyobb éberséggel készülünk a megismételt választásra, ahol azonban le fogjuk győzni a Fideszt!

Mesterházy Attila,
Bajnai Gordon