Barna lett a fideszes narancs: Kubatov verőemberei és Gulyás rasszista szoboravatása fenyegető jelenség

A Fidesz már nyíltan fenyeget. Kubatov Gábor, a Fidesz egyik alelnöke a magánhadseregeként működő „Fradi Security” kigyúrt embereit küldte a Nemzeti Választási Irodához, hogy megakadályozzák az MSZP népszavazási kezdeményezésének időben történő leadását a vasárnapi zárva tartásról.

Gulyás Gergely, a Fidesz másik alelnöke pedig annak a rasszista Donáth Györgynek a szobrát fogja felavatni, aki az „idegen fajok elleni szociális harcot” hirdetve lelkes támogatója volt az Egyesületközi Együttműködésnek, mely kimondta: „A magyar élet bárminő irányításából ki akarjuk zárni azokat a fajokat és népelemeket, amelyeket a magyarságra és az itt élő nemzetiségekre egyaránt károsnak ítélünk, elsősorban a zsidóságot.”

Mindez arról árulkodik, hogy a Fidesz lecserélte a narancssárga színt egy barna jelképre.

MSZP

Mandur László búcsúztató

Tisztelt Gyászoló Család! Tisztelt Mindnyájan, akik eljöttetek elkísérni Mandur Lászlót utolsó útjára, és persze megszólítom azokat is, akik innen távol, de lélekben hasonló szomorúsággal és megrendüléssel búcsúznak Lacitól!
2020-10-28 16:53