mszp.hu | Belföld
2020. december 04. 13:07

Bayer Zsolt a hallgatásával támogatott egy pedofilt, ezért méltatlanná vált a lovagkeresztre és a közéleti szereplésre is

Bayer Zsolt a hallgatásával támogatott egy pedofilt, ezért méltatlanná vált a lovagkeresztre és a közéleti szereplésre is
A Szájer-üggyel világossá vált, hogy morális válságban van a Fidesz

Bayer Zsolt kijelentései után azonban kiderült, hogy olyan erkölcsi mélységben van az egész párt, amellyel semmilyen szinten nem lehet közösséget vállalni. A lovagkeresztes publicista, a Fidesz tagja ugyanis nyilvánosan elismerte, hogy 20 éve tud az egyik „harcostársuk, barátjuk” pedofil ügyeiről. Bayer nem tett mást, mint hogy tétlenül, csendben hagyta, hogy az egyik párttársa büntetlenül folytathassa a szexuális jellegű bűncselekmények elkövetését. A hallgatásával támogatta az ismeretlen elkövetőt, amivel hozzájárult a névtelen kiskorúak szenvedéseihez.

Szájer József esete megmutatta, hogy mit is jelent valójában a Fidesznek a család, a keresztény és konzervatív értékek: üres propagandát, kampányszlogent. A Fidesz ugyanis már azzal morális válságba süllyedt, hogy az azonnali elhatárolódás helyett inkább köszönetet mondott a droggal a táskájában, egy illegális orgiáról a rendőrök elől menekülő Szájer Józsefnek a lemondása után.

Most azonban Bayer Zsolttól azt is megtudhattuk, hogy a közösségükben még a gyermekekkel szemben elkövetett erőszakot is bocsánatos bűnnek tartják, nem jár érte felelősségre vonás. Elnéznek bármit, mert a legfontosabb szempont egyedül a párthűség.

A Fidesz vezetőitől, Orbán Viktortól és Kövér Lászlótól kérdezzük, hogy nem gondolják úgy, hogy párttársuk, Bayer Zsolt méltatlanná vált a Magyar Érdemrend lovagkeresztjére?

A pedofil bűncselekmények elkövetőit nem lehet mentegetni és rejtegetni, ezért az MSZP feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen.

Az MSZP szerint egy ilyen beismerő vallomás után Bayer nemcsak az állami kitüntetésre vált érdemtelenné, hanem mindennemű közéleti szereplésre is.

 

MSZP