mszp.hu | Belföld | Szolnok
2016. november 10. 17:13

Így ócsárolja a választókat Szolnok fideszes polgármestere

Győrfi Mihály, az MSZP választókerületi elnöke és Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese azután tartott sajtótájékoztatót, hogy kiderült, Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármesterének egy képviselőtestületi ülés után mikrofonjába behallatszik, amint idős hölgyeket szidalmaz.

Győrfi Mihály elmondta, mind a Szolnok TV mind a Szolnoki Önkormányzati TV oldaláról hiányzik az a 37 másodperc, amiben a polgármester „trágár, becsületsértő szavakat használ ” idős hölgyekre.

MSZP - Timeline | Facebook

Így szidalmazza Szolnok Fidesz-KDNP-s polgármestere a választókat, amikor azt hiszi, nem hallják! Oszd meg te is, hadd tudja meg mindenki, mi zajlik a hátunk a mögött! http://bit.ly/2eEZdjm

A politikus lemondásra szólította fel a polgármestert, majd a sajtótájékoztató után megkísérelte átadni Szalay Ferencnek a lemondó nyilatkozatot.

Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese úgy vélekedett, hogy ha nem mond le Szolnok polgármestere, „akkor Orbán Viktornak van ezzel dolga”. Ha ő nem lép, nem intézkedik, akkor Szalay Ferenc kijelentései a Fidesz álláspontjává válnak – tette hozzá.