mszp.hu | Belföld
2021. július 12. 15:20

Békés megye 1-es számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Miklós Attilát indítja az előválasztáson

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, amelynek alapfeltétele, hogy minden körzetben a legmegfelelőbb jelölt legyen a Fidesz kihívója.

Az MSZP és a Párbeszéd Békés megye 1-es számú választókerületében Miklós Attilát, az MSZP békéscsabai önkormányzati képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Miklós Attila ízig-vérig tősgyökeres békéscsabai, aki 2002 óta önkormányzati képviselőként szolgálja szülővárosát. Helyiként tisztában van azzal, hogy az elmúlt időszakban a város nem aknázta ki lehőségeit, amely miatt folyamatosan vesztett erejéből. Meggyőződése szerint ugyanakkor elérhetjük, hogy a térség vonzó jövőképet biztosítson az ott élőknek. Az új Országgyűlésben azért akar dolgozni, hogy minden Békés megyeinek biztosítottak legyenek az elérhető és minőségi közszolgáltatások, a megbízható és hozzáférhető egészségügy, a magas színvonalú oktatás és közlekedés.

Az MSZP és a Párbeszéd Miklós Attilát tartja legalkalmasabbnak arra, hogy az előválasztást követően 2022-ben már hatpárti jelöltként képviselje a békéscsabaiak illetőleg a környező településeken élők érdekeit és hozzásegítse Magyarországot a kormányváltáshoz és a korszakváltáshoz.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.