mszp.hu | Belföld
2021. július 12. 16:06

Békés megye 2-es számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Miskéri Lászlót indítja az előválasztáson

Békés megye 2-es számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Miskéri Lászlót indítja az előválasztáson
Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok együttműködésével és a változást akaró, elhivatott emberekkel való összefogással valósítható meg. Ennek feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalon 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Békés megye 2-es számú választókerületében Miskéri Lászlót tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Miskéri László nemcsak a térséget ismeri, hanem az ott élők problémáit is. Szakszervezeti titkárként tisztában van azzal, hogy a megyében élők jelentős része a kemény munka ellenére is napi megélhetési gondokkal küzd, mert a térségben a fizetések jelentősen elmaradnak az országos átlagtól, ami a legfőbb oka a fiatalok elvándorlásának. Miskéri László szerint el lehet érni, hogy a jól megfizetett munkahely ne csak álom maradjon. Célja, hogy olyan beruházások megvalósulását segítse elő, amelyek tisztességes megélhetést nyújtó munkahelyeket teremtenek azért, hogy a Békés és a környező településeken élők a helyi lehetőségekben lássanak biztos jövőképet és ne máshol kelljen keresniük boldogulásukat.

Békés és térsége lakóinak most lehetőségük nyílik arra, hogy személyében egy olyan képviselőt küldjenek az új Országgyűlésbe, akinek szívügye a helyiek jóléte és a választókerület fejlődése.

A Fidesz zsarnoki rendszere legyőzhető, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.

Kapcsolódó párttagok