mszp.hu | Tapolca
2015. július 15. 14:51

Bemutatkoztak tapolcai jelöltjeink

Tisztelt tapolcaiak!

Sásdiné Verebélyi Margit Hajnal vagyok a 5-ös számú önkormányzati választókerület képviselőjelöltje. 28 éve a városi egészségügyben dolgozom, az egészségügyi problémáik mellett a mindennapi panaszaikat is jól ismerem.

Munkámból adódóan nap mint nap találkozom Önökkel, így tudom, hogy azoknak legnehezebb az élete Önök közül, akik felépítették ezt a várost, de azoknak sem könnyebb, akik a gyermekeiknek építenék tovább Tapolcát. A recsegő-ropogó betegellátás, a hiányzó munkahelyek miatti elszegényedés és elvándorlás mindannyiunk életét megkeseríti.

Tapolcai szülőként is azt szeretném, ha a városi fiatalok itt találnák meg a számításukat. Ehhez helyben kell megfelelő tudást, majd megélhetést biztosítani számukra. Az augusztus 30-i választás lehetőség arra, hogy közösen megfogalmazzuk a problémákat és a megoldási lehetőségeket.

Kérem, támogassanak augusztus 30-án a szavazófülkékben is! Köszönöm figyelmüket.

 

Tisztelt tapolcaiak!

Kránicz András vagyok a 3-as számú önkormányzati választókerület képviselőjelöltje. 1966 óta élek Tapolcán, itt jártam iskolába, 1984-ben itt kezdtem dolgozni villamosmérnökként a Bakonyi Bauxitbánya Vállalatnál. A halimbai bauxitbánya bezárásakor kerültem jelenlegi munkahelyemre, az ajkai timföldgyárba.

A közéletben az őszi választásokig aktív szerepet nem vállaltam. Azóta az önkormányzat gazdasági bizottságának munkájában külső tagként veszek részt. Nem ígérem, hogy minden problémájukat egy csapásra megoldom majd. De azt ígérem, hogy mindent megteszek azért, hogy a megoldásokat megtaláljuk. Csak az Önök akaratával, az MSZP és az MLP támogatásával tehetek valamit Tapolca élővé és élhetőbbé tételéért!

Kérem, támogassanak augusztus 30-án a szavazófülkékben is! Köszönöm figyelmüket.