mszp.hu | Belföld | közlemény propaganda Rogán Antal
2015. november 18. 15:43

Betekintés a Rogán-minisztérium titkolt irataiba

Betekintés a Rogán-minisztérium titkolt irataiba
Egy hete várja a közvélemény, hogy kiderüljön, kiktől kér milliós tanácsokat a Rogán Antalnak létrehozott propagandaminisztérium, azaz a Miniszterelnöki Kabinetiroda, illetve az alá tartozó Kormányzati Tájékoztatási Központ.

 Rogán Antal a múlt héten előbb megtagadta a választ az általam feltett írásbeli kérdésre, mondván, hogy nem tudta értelmezni azt, majd néhány órával később mégis képes volt értelmezni a kérdést és a sajtón keresztül, közleményben adott részleges és általános választ, egyúttal jogi és nem jogi természetű következményekkel fenyegetett arra az esetre, ha nyilvánosságra hozom a szerződésekben foglaltakat. Levelében ugyanakkor a miniszter felajánlotta, hogy betekintési lehetőséget ad a közpénzből fizetett politikai tanácsadói szerződésekbe.

A miniszteri felajánlással élve, a szerződéseket november 19-én csütörtökön 13 órakor, a Miniszterelnöki Kabinetiroda hivatalának (Kossuth tér 2-4.) I. emelet 46-os számú szobájában (a közigazgatási államtitkár titkárságán) fogom megtekinteni.

Mesterházy Attila,
országgyűlési képviselő