mszp.hu | Belföld | földeladás
2015. október 28. 12:02

Bevállalja-e a miniszterhelyettes?

Úgy tűnik, a Fideszt nem térítheti el senki rossz döntésüktől. Eldöntötték, hogy elrabolnak 300 milliárd forint értékű termőföldet közös vagyonunkból, és odaadják a barátaiknak. Szerintünk ez rendkívül rossz döntés. Olyan, amely hatalmas csalódásokat fog okozni a magyar gazdáknak és a magyar vidéknek.

Hiába a rengeteg kritika, a Fideszt nem lehet eltéríteni a nagy fideszes földlopástól. Ha viszont ténylegesen annyira jónak tartják a politikájukat, megvédik azt a nyilvánosságban is. Erre biztosítunk most lehetőséget Dr. Nagy Istvánnak, Mosonmagyaróvár és térsége jobboldali országgyűlési képviselőjének, a Földművelésügyi Minisztérium miniszterhelyettesének.

Ha van benne elég bátorság, eljön 2015. november 5-én 18 órára Mosonmagyaróvárra, és egy sajtó nyilvános vitán vállalja álláspontját. A semlegesség érdekében, felkérjük a helyi médiumokat: moderálják a vitát.

Mi biztosan ott leszünk! Azért, hogy elmondjuk a térségbeli gazdáknak és az érdeklődőknek, mennyire rossz döntést hozott a Fidesz. Abban csak bízni tudunk, hogy a miniszterhelyettesnek van elég bátorsága ahhoz, hogy 5 év után először vállalja a helyi vitát.

Ha pedig nincs, akkor csak figyelmeztetni tudjuk az október 26-i parlamenti vitán elmondott szavaira: a Fidesz-KDNP frakcióban ülnek azok a képviselők, akiket közvetlenül egyéni választókerületből juttattak be az Országgyűlésbe. Az ő szavaival élve „az a megbízás, az a teher, amely egy egyéni képviselő vállán van, mégiscsak nagyobb, és nagyobb felelősséggel bír”, mint másoké. 

Éppen ezért szólítjuk fel a miniszterhelyettest: vállalja a felelősséget döntéseikért! Vállalja be a nyilvános vitát! Mi várni fogjuk!

Mosonmagyaróvár, 2015. október 28.

Beke Károly,
az MSZP országos elnökségének tagja


Dr. Kovács Tamás,
az MSZP Mosonmagyaróvár és Környéke Helyi Szervezete elnöke