mszp.hu | Belföld, Külföld
2023. január 01. 06:00

Boldog új évet kíván az MSZP

Boldog új évet kíván az MSZP
Az MSZP nevében kérem: számoljanak velünk, fogadják a segítségünk. Egy patrióta politikát képviselő, szolidáris szociáldemokrata közösségnek dolga van önökkel.

Kunhalmi Ágnes: Nem akkor nehéz demokratának lenni, amikor minden rendben megy egy országban, amikor nem rúgnak ki azért egy tanárt, mert kiáll a jogaiért, és mert szakmailag akar jobbítani azon, amit a hatalom tönkretett. Nem akkor nehéz baloldali demokratának lenni, amikor mindenkinek jut jó egészségügy és oktatás, normális bér és nyugdíj, hanem akkor nehéz, de akkor kell a leginkább baloldalinak és demokratának lenni, amikor semmi sincs rendben.

Azt kívánom, hogy legyen erejük szembe nézni a nehézségekkel. Kapaszkodjunk össze, legyünk szolidárisak egymással és közösségeinkkel. Védelmezzük családjainkat, szeretteinket, segítsük egymást a válság leküzdésében. Kívánom, hogy találják meg saját életükben is a gyarapodás, a boldogulás, és a boldogság útját.

Az MSZP közössége nevében ehhez kívánok egészséges, elszánt és nagyon boldog új évet mindannyiuknak!

Komjáthi Imre: Honfitársaim a határokon túl! Aki a történelmet ismeri, tudja, hogy önök nélkül már nem is lenne magyar szó. A magyar tudomány és művészet elmesélhetetlen azok nélkül, akik a mai határainkon kívül születtek, de magyarként éltek, alkottak. Magyarország erőforrásaként, ihletőjeként tekintünk önökre.

Azt keressük mindig először, aki azon a nyelven beszél, úgy főz, mulat, gyászol, káromkodik, mint mi – akivel értjük egymás gondolatait. Kedves barátaim, a 2022-es esztendő mindannyiunk számára nehéz volt. Nem az első ilyen, és a most érkező sem hagy minket feladat nélkül.

Az MSZP nevében kérem: számoljanak velünk, fogadják a segítségünk. Egy patrióta politikát képviselő, szolidáris szociáldemokrata közösségnek dolga van önökkel.