mszp.hu | Belföld
2021. június 23. 19:53

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1-es számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Dr. Simon Gábort indítja az előválasztáson

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1-es számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Dr. Simon Gábort indítja az előválasztáson
Az MSZP meggyőződése szerint 2022-ben a kormányváltás az ellenzéki pártok és a változást akaró emberek összefogásával valósítható meg. Ennek feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalon 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1-es számú választókerületében Dr. Simon Gábort, az MSZP miskolci önkormányzati képviselőjét, tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Dr. Simon Gábor tapasztalt politikus, pályafutása során már önkormányzati és parlamenti választáson is kiérdemelte a miskolciak bizalmát. Jelenleg is egyéni körzetben megválasztott önkormányzati képviselő és immár 27 éve szolgálja szülővárosát.

Helyiként tisztában van vele, hogy Miskolc térségének milyen károkat okozott a közösségi közlekedés állami támogatásának megszüntetése, az önkormányzatok feladatkörének szűkítése és forrásainak elvétele, valamint az iskolák és egészségügyi intézmények államosítása. Éppen ezért elsődleges feladatának tekinti az elmúlt 11 évben okozott károk felszámolását. Személyében a miskolciak egy olyan képviselőt küldhetnek az új Országgyűlésbe, aki azért fog dolgozni, hogy minden rendelkezésre álló eszközzel a Borsod-Abaúj-Zemplén megyeiek akaratát juttassa érvényre.

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociális, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.

Tegyünk igazságot!

2017-12-19 00:37

Kapcsolódó párttagok