mszp.hu | Belföld
2021. június 23. 19:59

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Kiss Sándort indítja az előválasztáson

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as számú választókerületében az MSZP és a Párbeszéd Kiss Sándort indítja az előválasztáson
Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, amelynek alapfeltétele, hogy minden körzetben a legmegfelelőbb jelölt legyen a Fidesz kihívója.

Az MSZP és a Párbeszéd Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as számú választókerületében Kiss Sándort, az MSZP ózdi önkormányzati képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Kiss Sándor 2002 és 2010 között alpolgármesterként, jelenleg pedig önkormányzati képviselőként szolgálja szülővárosát. Ózdiként tisztában van azzal, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében nagy szükség van minőségi munkahelyekre és jól fizető állásokra. Hisz abban, hogy a közlekedés és az úthálózat korszerűsítésével, valamint a szakmunkásképzés fejlesztésével vonzóvá lehet tenni a borsodi vidéket a nagy munkáltatók számára.

Ózd és a térsége lakóinak most lehetőségük nyílik arra, hogy személyében egy olyan képviselőt küldjenek az új Országgyűlésbe, akinek szívügye a helyiek jóléte és a választókerület fejlődése.

A Fidesz zsarnoki rendszerét a helyi és az országos összefogás együttesen fogja legyőzni, 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl pedig közösen létrehozunk egy demokratikus, szociális, környezettudatos, és összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.

Kapcsolódó párttagok