Bosszút áll a szolnoki fideszes polgármester a város lakóin

A Fidesznek Szolnokon is csak az számít, hogy Mészáros Lőrinc gazdagodhasson. Miután a szolnoki fideszes polgármester „vén k…váknak” nevezte a játszótér helyére tervezett parkoló ellen tiltakozó szolnoki nőket, csak azért is megépítteti a helyiek nyugalmát zavaró beruházást. Pedig lenne olyan megoldás, ami nem tenné tönkre a szolnoki emberek környezetét.
Szalay Ferenc polgármester azonban bosszút akar állni a szolnoki embereken, hisz tudjuk, hogyan vélekedik róluk. Döntése egyben újabb lopási lehetőség is a Fidesznek és Orbán Viktornak, mivel a parkolót az a Duna Aszfalt építheti, amely Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik.
 
A környéken élők fekete zászlókkal tiltakoznak környezetük esztelen fideszes rombolása, az ott lakók akaratának semmibe vétele ellen, hiszen a parkoló miatt jelentősen megnő az átmenő forgalom, ami tönkreteszi a helyiek nyugalmát.
 
Az MSZP a szolnoki emberek pártján áll, számunkra az ő nyugalmuk és akaratuk a legfontosabb. Ezért vállaljuk, hogy a városi Fidesz leváltása és elzavarása után megszüntetjük a lakosság által gyűlölt parkolót és helyreállítjuk az eredeti állapotokat.