mszp.hu | Belföld
2017. március 06. 15:03

Botkára állították a Habony-médiát, de Fidesz botrányt találtak

A Fideszben megszületett a döntés: a Habony-médiát Botka Lászlóra állították át, ráadásul egy olyan ügyben, ami a Fideszhez köthető.

A Fidesznél annyira félnek Botka Lászlótól, hogy beírták az internetes keresőbe a „Szeged” és a „botrány” szavakat, majd miután rátaláltak a 7 éve megszűnt Szeviép ügyére, most boldogan hajtogatják, hogy Orbán Viktor kihívója adjon magyarázatot.

A valóság az, hogy a Szeviép valójában egy fideszes botránytörténet. A megszűnt cég tulajdonosának üzleti partnere a Fidesz korábbi gazdasági alpolgármestere, Tímár László volt. A cég másik vezetője pedig a felszámolás után egy fideszes oligarchának lett a tanácsadója.

Bárhogy is erőlködik a Fidesz lejárató gépezete, a szegedi önkormányzat, Botka László vezetése alatt, semmilyen szerződéses kapcsolatban nem állt a Szeviép nevű céggel.

Rövidebben fogalmazva azt is mondhatnánk a Fidesznek: ez most nem jött be.

Botka László a meglopott és kisemmizett emberekkel együtt el fogja zavarni a tolvaj Fideszt. Ezért kínálunk szövetséget párthovatartozástól függetlenül mindenkinek, aki változást akar. Botka Lászlónak ehhez megvan az ereje és megvan a programja. A Fidesz már láthatóan fél tőle. Magyarország megjavítható.

Csuk Ferenc emlékére

2022-08-09 12:09