mszp.hu | Belföld | gyász
2015. augusztus 12. 17:55

Búcsúzunk Kivágó Ivánnétól

Mély megrendüléssel ért minket a hír, hogy 73 éves korában elhunyt Kivágó Ivánné, a soroksári baloldal jeles képviselője. Világéletében a helyi közösséget szolgálta. 2000 és 2010 között a soroksári MSZP elnöke, 2006-tól 2010-ig pedig az MSZP Budapesti Elnökségének tagja volt. Tíz évig dolgozott Soroksár alpolgármestereként, 3 cikluson át pedig önkormányzati képviselőként küzdött az XXIII. kerületben élők érdekeiért.

Dolgozott a Csepeli Sport Klubban, a Központi Statisztikai Hivatalban és a Belügyminisztériumban, 2005-ben munkája elismeréseként a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztje kitüntetést kapta.

Kivágó Ivánné mindig is higgadt, elkötelezett baloldali politikus volt, aki az ország érdekét tartotta szem előtt. Sohasem a politikai elkötelezettséget, hanem az embert nézte, miközben önmagával szemben is a legmagasabb elvárásokat támasztotta.

Kivágó Ivánné távozásával nem csak Soroksár és nem csak a baloldal veszített el egy nagyszerű embert, hanem minden magyar polgár, akinek ma kemény és becsületes érdekképviseletre van szüksége.

Az MSZP osztozik a család, a barátok és az ismerősök gyászában.

MSZP