mszp.hu | Belföld | brókerbotrány Fidesz Salgótarján
2016. február 20. 12:55

Bukott bróker a Fidesz salgótarjáni polgármester-jelöltje!

Bukott bróker a Fidesz salgótarjáni polgármester-jelöltje!
Veszélyben lehet Salgótarján vagyona, mivel Simon Tibor, a Fidesz polgármester-jelöltje egy bukott bróker!
Követeljük, hogy Simon Tibor hozza nyilvánosságra a brókermúltjával kapcsolatos önkormányzati vizsgálat összes dokumentumát! Ha erre nem hajlandó, azonnal lépjen vissza a polgármester-jelöltségtől!
 
A salgótarjáni embereknek joguk van mindent megtudni arról, hogy a fideszes Simon Tibor a Brokernet ügynöke volt: annak a cégnek a brókere, amely rengeteg kárt és veszteséget hagyva tűnt el a magyar pénzpiacról. Ráadásul Simon most annak a Fidesznek a polgármester-jelöltje, amelyhez ezer szállal kötődik egy másik hírhedt bróker, Tarsoly Csaba, aki 220 milliárd forintot eltüntetve csődbe vitte a Quaestort.
 
Felháborítónak tartjuk, hogy Salgótarján jegyzője a mai napig titkolja a Simon Tibor brókermúltja miatt lezajlott önkormányzati vizsgálat eredményét. Pedig a városban élő polgárok nagyon is kíváncsiak arra, hogy Simon Tibor fideszes brókerként mennyit kaszált a salgótarjáni embereken!
 
Ha a salgótarjáni emberek biztonságban akarják tudni városuk vagyonát, ha nem szavaznak Simon Tiborra, a Fidesz bukott brókerére.
 
Fekete Zsolt, az MSZP salgótarjáni polgármester-jelöltje megvédi és gyarapítja a város vagyonát. Ő folytatja azt a munkát, amelyet barátja és kollégája, Dóra Ottó elkezdett.
 
Lukács Zoltán
az MSZP alelnöke, frakcióvezető-helyettes