MTI/mszp.hu
2011. január 09. 11:10

Csak a saját jólét a tét?

Szijjártó Péter, Orbán Viktor magyar hangja a legnagyobb hidegvérrel közli, hogy a miniszterelnök síeléssel múlatja az időt aznap, amikor minden idők legigazságtalanabb személyi jövedelemadó törvénye életbe lép.

De Lázár János, Hoffmann Rózsa, és a Fidesz-KDNP bűnszövetség által működtetett kormány többi tagja sem szerénykedik, ha a saját jóléte a tét. Másfél milliárd forint luxusautókra, luxustelefonokra, illetve luxusbútorokra a 107 (!) tagból álló kormánynak (csak Lázár János luxusaudija 30 millió forintjába került a magyar adófizetőknek). Olyan luxus veszi tehát körül a kormányt, hogy azt Arany János szavaival élve "nézni is teher".

S miközben a becsületesen dolgozó ember azt látja, hogy az ő egyre súlyosabb adóbefizetéseit a kormány a saját jólétének megteremtésére fordítja, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes bejelenti, szívügye a nemes magyar vadászhagyomány újraélesztése, sőt," a vadászat méltóságának helyreállítása és a vadászokat érő méltánytalanságok" megszűntetése érdekében még a fegyvertörvényhez is hozzányúlna. Miniszterelnök-helyettes úr és a Fidesz-KDNP kormány többi tagja helyében az MSZP tartózkodna a további luxushajhászattól. Mert ha ez így megy tovább, az emberek előbb-utóbb megelégelik országuk vezetőinek úri muriját.