mszp.hu | Belföld
2019. augusztus 28. 10:58

Cser-Palkovics aggódik a környezetért, miközben Európa nyilvános vécéje működik a városában

Dicséretes, hogy Cser-Palkovics András elhatárolódik fideszes párttársának, Kósa Lajosnak a brazíliai erőtüzekkel kapcsolatban tett a végtelenül ostoba kijelentésétől.
Ugyanakkor az már egyszerre nevetséges és képmutató, ahogy Cser-Palkovics arról beszél, hogy neki mennyire fontos a környezetvédelem, és azért dolgozik, hogy Székesfehérvár zöld város legyen. Lehet, hogy a polgármester elfelejtette, - de a székesfehérváriak még mindig szagolják - hogy Dél-Európából származó több mint 150 ezer tonna vélhetően veszélyes anyagnak számító szennyvíziszappal árasztják el a jobb napokat látott királyok városát, Székesfehérvárt.

Emberileg és politikailag is megbukott az a városvezető, aki szó nélkül végig nézi azt, hogy a városában a lakóövezettől, bevásárlóközponttól pár száz méterre bűzölgő, vélhetően veszélyes hulladékot tároljanak.

Székesfehérvárnak friss levegőre van szüksége, ezért továbbra is azért dolgozunk, hogy minél előbb eltakarítsuk az újabb fideszes mutyi mocskát.

MSZP

Bővebb információ: Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke és Márton Roland, Székesfehérvár közös ellenzéki polgármesterjelöltje