mszp.hu | Belföld
2021. június 03. 11:51

Czuth Zoltánt indítja Keszthely képviselőjelöltjeként az MSZP és a Párbeszéd

Az önkormányzati választáson elért ellenzéki győzelmek is azt bizonyítják, hogy az ellenzéki pártok együttműködésével és megfelelő jelöltekkel a Fidesz legyőzhető. A jövő évi választásra a teljes körű ellenzéki együttműködés feltételeit már megteremtettük, néhány hónap múlva pedig a választók előválasztáson dönthetnek arról, hogy ellenzéki oldalról 2022-ben ki álljon szemben a Fidesz képviselőjelöltjével.

Az MSZP és a Párbeszéd Zala megye 2-es számú választókerületében Czuth Zoltánt, az MSZP keszthelyi önkormányzati képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy a két párt közös jelöltjeként induljon az előválasztáson.

Czuth Zoltán keszthelyiként, önkormányzati képviselőként, a városstratégiai bizottság alelnökeként jól ismeri a térség problémáit és tudja, hogy tisztességes megélhetést biztosító munkahelyekre van szükség Zala megyében ahhoz, hogy az ott élőknek ne máshol kelljen keresniük boldogulásukat. Céljai között szerepel a turizmus és a vendéglátás fejlesztése, a régióban régen virágzó könnyűipar visszaállítása és új elemként az egyetemi tudásközpontokra épülő szolgáltatóközpontok felállítása. Igazi lokálpatriótaként és országgyűlési képviselőjelöltként is azért dolgozik, hogy Zala megye vonzó jövőképet jelentsen az ott élőknek.

Éppen ezért a hozzáállásért gondolja úgy az MSZP és a Párbeszéd, hogy az előválasztást követően 2022-ben Czuth Zoltán legalkalmasabb a Fidesz legyőzésére és a Keszthelyen, illetőleg környékén élők érdekeinek képviseletére.

Az MSZP-ben és a Párbeszédben egyaránt hiszünk abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociálisan érzékeny, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.

MSZP

A hivatalos képet IDE kattintva találják.