Belföld | fehér por levél megfélemlítés
2013. május 27. 11:50

Döbbenet: jön a terrorkampány?

Fehér porral teli borítékot kapott az MSZP egyik Fejér megyei irodája hétfő reggel. Az MSZP helyi szervezete azonnal értesítette rendőrséget, amely megkezdte az ügyben a nyomozást.

Az MSZP mély megdöbbenésének ad hangot, hogy vannak, akik ilyen aljas támadásokkal akarják megfélemlíteni az ellenzék legnagyobb erejének munkáját. Tény, hogy a Fejér megyei szervezet hatékonyan hívja fel a figyelmet a kormányoldali visszaélésekre, a fideszes föld- és trafikmutyikra. Ez valószínűleg sért bizonyos érdekköröket.

Az MSZP azonban sem Fejér megyében, sem az országban nem hátrál meg, folytatja az Orbán-rezsim kritikáját, a visszaélések nyilvánosságra hozatalát, a Fidesz bűneinek minél szélesebb körű megismertetését.

Az ilyen "fehérporos" akciók nem a demokratikus politikai versengés, hanem a bűnszervezetek, terrorista csoportok módszerei közé tartoznak, amit az MSZP határozottan elítél.

Csak remélni tudjuk, hogy ez a fajta visszataszító, megfélemlítésre alapozó próbálkozás nem lesz a kampány része, és hogy a rendészeti szervek mielőbb kézre kerítik a felelősöket.  

Horváth András,
országgyűlési képviselő,
az MSZP Fejér megyei elnöke