mszp.hu | Belföld
2021. június 14. 09:39

Dr. Kisfalvi Péter emlékére

Dr. Kisfalvi Péter (1953-2021.)

Szomorúan fogadtuk a hírt, hogy elhunyt Kisfalvi Péter budaörsi önkormányzati képviselőnk

Budapesten született 1953-ban. A Közgazdaság-tudományi Egyetemen diplomázott, majd marketing szakközgazdászi végzettséget és doktori fokozatot is szerzett ugyanitt. 1989 óta saját szoftverfejlesztő cégét vezeti. Több, mint 40 éve élt Kamaraerdőn feleségével, s két fiával.

Megalakulásától kezdve, 23 éven át tagja volt a Kamaraerdei Részönkormányzatnak. A városi önkormányzat pénzügyi bizottságában külsős tagként dolgozott 1994-től 2002-ig, majd 2002-től 2010-ig, illetve 2014-től napjainkig megválasztott területi képviselőként vett részt a városi önkormányzat munkájában.

A Kamaraerdő Alapítvány kuratóriumi elnöke volt, a Budaörsi Városvédő Egyesület tagja. Kamaraerdőn talán nincs is olyan ember, aki ne ismerné több évtizedes közéleti tevékenységét, amelyet a kamaraerdeiek érdekében fejtett ki. Vidám, humoros természetét az általa alapított Budaörs rádióban is kamatoztatta, ahol zenei műsorokat vezetett. Több éven át az MSZP helyi elnöke volt.

Tragikusan fiatalon, agresszív lefolyású betegséget követően hunyt el, s távozása hihetetlen fájdalom családjának, városának, közösségének.

Részvétünk családjának, szeretteinek!

Nyugodjék békében!