2011. január 17. 14:16

Ébred az ország, ébred a nép

Az utóbbi hónapok felmérései egyértelműen jelezték, hogy a Fidesz-KDNP eddigi pocsék kormányzásának köszönhetően jelentős támogatottságvesztést könyvelhetett el. Az ellenzéki pártok közül egyedül az MSZP tudta növelni támogatottságát. Ezt most tökéletesen példázza Magyar László, Nyírtelek szocialista polgármesterének győzelme az időközi választáson.

A Fidesz-KDNP-kormány az elmúlt 9 hónapban számtalan alkalommal bizonyította, hogy alkalmatlan a felelős kormányzásra. Intézkedései szinte minden egyes alkalommal kiverték a biztosítékot a tisztességes, a demokráciát féltőn óvó embereknél.

Ma pedig már szinte minden ember megtapasztalhatta, saját zsebén érezhette, hogy amit az Orbán-kormány művel az mennyire kegyetlen, igazságtalan, tisztességtelen, mennyire hátrányos helyzetbe hozza az alacsony keresetűeket a gazdagokkal szemben.

Magyarországon jelenleg egyetlen politikai erő van, mely alternatívája lehet a Fidesz-KDNP-nek: az MSZP.

Az emberek lassan ébrednek és kezdik felismerni, hogy átverte őket a Fidesz-KDNP bűnszövetség. Lassan kezdenek rájönni, hogy az MSZP volt az egyetlen, aki reálisan értékelve az ország helyzetét, az emberek jövőbeli lehetőségeit tisztességgel bemutatva, a választókat felnőtt emberként kezelve kampányolt.

A Fidesz-KDNP legnagyobb hazugsága, hogy 2010 januárjától októberig azt ígérte, hogy garantálja a magán-nyugdíjpénztári tagok befektetéseinek biztonságát, majd amint nem volt szüksége a hárommillió magán-nyugdíjpénztári tag szavazatára, azonnal elrabolta vagyonukat. Az MSZP ez úton is megerősíti, hogy amint kormányra kerül, kárpótolja a magán-nyugdíjpénztári tagokat.

Az MSZP gratulál Magyar Lászlónak polgármesteri címéhez és büszke eddigi teljesítményére.