mszp.hu | Belföld | közlemény
2014. május 08. 10:06

El a kezekkel Molnár Zsolttól!

Sajnos, annál több kihívás éri Európa biztonsági kereteit, mintsem bármely tagország megengedhetné magának saját belső nemzetbiztonsága gyengítését.

Elfogadhatatlannak tartom, hogy a magyar államfő szerbiai magyar vendégét a magyar rendőrség szeme láttára kamerák kereszttűzében fizikai attrocitás érje a magyar parlament épülete előtt. Elfogadhatatlan, hogy mindez a Jobbik országgyűlési, valamint európai parlamenti képviselői által szervezett rendezvény kapcsán történjen, ami után a Jobbik egykori képviselője még lámpavassal is fenyegessen!

Orbán Viktor szemmel láthatóan nem csak a magyarokat képtelen megvédeni más magyarokkal szemben, hanem olajat is öntött a tűzre azzal, hogy az általa vezetett kormánypárttal megszavaztatta egy rasszista erőszakért jogerősen elitélt jobbikos figura parlamenti alelnökké választását.

A Fidesz és csatlósai most ezt a szégyent akarják eltakarni a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke elleni koholt vádaskodással. Ha valami, ez súlyosan veszélyezteti hazánk nemzetbiztonsági érdekeit. Felszólítom az összes érintett magyar politikai erőt, hogy haladéktalanul fejezzék be Molnár Zsolt támadását! A bizottsági elnök saját maga kérte a gyerekkoráig visszamenő teljes átvilágítását, így ennek eredményéig senkinek semmi oka nincs a közvéleményt zavaros gyanúsítgatásokkal hergelni.

Hátrébb a hátsó szándékokkal és el a kezekkel a Magyar Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága elnökétől, Molnár Zsolttól!

Szanyi Tibor,
EP-listavezető