Belföld | közlemény szélsőjobb antiszemitizmus
2012. november 29. 12:55

Elég a szórakozásból!

Novák Előd eleget játszotta már a marketingfasisztát ahhoz, hogy jól meggazdagodjon belőle, ezért legfőbb ideje, hogy ő maga távozzon a közéletből. Még jobban tenné, ha kézen fogná Gyöngyösi Mártont és a többi parlamenti dísznácit, és együtt húznának el.

Mert mindaz a temérdek gyűlölet, ami az elmúlt években a szélsőjobboldalról a hazai közéletre zúdítottak, mérgező a Magyar Országgyűlésre és a Magyar Köztársaságra egyaránt. Ezért fontos, hogy a demokratikus Magyarország, a demokratikus közélet közösen lépjen fel a szélsőjobboldallal szemben. Azért, hogy egyszer és mindenkorra megóvhassuk a magyar nemzetet a Jobbik által képviselt kirekesztő és gyűlöletkeltő politikától.

A Magyar Szocialista Párt már az Országgyűlés 2010-es újjáalakulásakor politikai karanténba zárta volna a nácizmusát nyíltan vállaló Jobbikot. Bízunk benne, hogy mától a Fidesz sem áll a normális Magyarországot akaró demokraták útjába.

Felszólítjuk a kétharmados törvényeket hetente változtatgató Fidesz-frakciót a hatályos nemzetközi egyezményeket és a hazai jogot is súlyosan sértő
Jobbik tevékenységének fölszámolását lehetővé tevő jogszabályi feltételek
megteremtésére!

Elvárjuk, hogy a történtek után végre Orbán Viktor miniszterelnök is belássa, nem nézheti tovább "bátorító szeretettel" a saját polgári köréből kinőtt fasiszta párt nemzetrombolását, és kimondja végre, amire az ország és a demokratikus világ vár: eddig és ne tovább!

Török Zsolt,
szóvivő