Belföld | kitelepülés Zugló
2013. november 30. 13:01

Elég volt! - mondják a zuglóiak is a piacon

A zuglói szocialisták minden hétvégén kitelepülnek, ezen a hétvégén a Bosnyák téri piacon. Aktív politizálás folyik ott, ahol szombatonként Zuglóban a legtöbb ember megfordul. Nem csoda hát, hogy kivonul csaknem az összes ellenzéki párt vagy mozgalom, igaz, ahogy a képen is látszik, többségben az erő. A szocialista és kormányváltó erő.

Egy fideszes kitelepülő pultot rakott ki a kormánypárt, látva azonban az MSZP-s túlerőt, hamar feladták és szedték a sátorfájukat. Olyannyira a szocialisták uralták a terepet, hogy jobbnak látták, ha  összecsomagolnak. Reményeink szerint így lesz ez majd a választások napján is, amikor már nem lesz kampánycsend, és a szavazóhelyiségektől bizonyos távolságban a szocialisták ugyanilyen lelkesedéssel és aktivitással fogják uralni a terepet.

Az emberek többnyire nyitottak, érdeklődők voltak. Elég Volt!  újságot osztogattunk, a Tények és Hazugságok című kiadványt ajánlottuk nekik, ami a szembesítő kampány keretében a Fidesz be nem váltott ígéreteit és hamis állításait sorolja fel. Volt, aki kommunistázott, mint ahogy az tette az elmúlt 25 évben, volt, aki viszont azt mondta, neki is elég volt ebből. Elfogultság nélkül - utóbbiak jóval többen voltak.

És minden nap egyre többen lesznek. Egyre többen leszünk!