Elég volt a Fidesz mindennapos hazudozásából!

Egy ideje megfigyeltük már, hogy a Fidesz közleményei se az aktuális ellenzéki nyilatkozatokkal, se a valósággal nem állnak még csak köszönő viszonyban sem. Az utóbbi időben már odáig süllyedtek, hogy egy mondatba nem ritkán akár 2-3 ordító hazugságot is sikerült belesűríteniük.

Egy csütörtöki közleményükben például azt állították, hogy az elmúltnyócév „a zsebszerződések korszaka volt, a földek nagy része pedig nagybirtokosok kezében volt.” Egyrészt zsebszerződések a rendszerváltás óta voltak és vannak. Másrészt a magyar földbirtokszerkezet használatarányban 50-50%-ban oszlott meg a nagy- és kisbirtokosok között. Ha pedig a tulajdonviszonyokat nézzük, akkor 90-10% az arány a 2-3 hektáros kisbirtokosok javára. Erről ennyit.

Hanem a Fidesznek ez sem volt elég, mert a fent említett közleményükben azt is állítják, hogy a szocialista kormányok „nemhogy nem ellenőrizték, hogy kinek a kezébe kerül a magyar föld, de még át is játszották azt a külföldi spekulánsok és zöldbárók kezére.” Ezt ezennel a leghatározottabban visszautasítjuk, egyúttal felszólítjuk a Fideszt, hogy álljanak elő azokkal a bizonyítékokkal, amelyekkel ezt az állításukat bizonyítani tudják!

Ellenkező esetben az MSZP már ez ügyben is, de mostantól minden további fideszes hazugságért jogi úton fog elégtételt venni. Elég volt a Fidesz mindennapos hazudozásából!
 
MSZP