Elég volt Magyarország áruba bocsátásából!

Véletlenek márpedig nincsenek. Orbán Viktor két és fél éves regnálása után Magyarország nem véletlenül tart ott ahol, és nem véletlenül tart oda, ahová valódi államférfi nem vezeti a nemzetét.  

Végleg megfenekleni látszanak az EU-IMF-tárgyalások, az Fidesz-kormány már devizahitel felvételére készül, amikor Szijjártó Péter, Orbán Viktor különutas külügyi államtitkára a baltás gyilkos szabadon engedőivel való találkozása után úgy nyilatkozik: az utóbbi húsz évet tekintve a mostani a legígéretesebb időszak a magyar-azeri kapcsolatban.

A havonta több milliárd forint közpénzt kaszáló Közgépet az adóhatóság épp egy félmilliárd forintos kötbérfizetéstől készül megmenteni, amikor kiderül: csak az elmúlt egy évben több mint 90 ezerrel emelkedett az adótartozást felhalmozó magánemberek száma.

A miniszterelnökséget vezető államtitkár hódmezővásárhelyi üzlettársa épp az online szerencsejáték-piacra készül rátenni kezét, amikor érkezik a hír: maga Lázár János már lottót és sorsjegyet is terjesztene az Orbán-rezsim által beszippantani tervezett állami dohánybolt-hálózaton keresztül.

Már épülőben van az új győri útszakasz, amikor kiderül: a lakosság pénzéből egy olyan telek mellett futó földút aszfaltozását és közművesítését végezteti a fideszes városvezetés, amelynek jó részét az önkormányzat ügyvédje által egy offshore-cég kaparintotta meg.

Tiffán Zsolt fideszes képviselő épp a borpiacot rajzolja újra, amikor kiderül: a hegyközségek újraszabályozásával éppen az olyan nagybirtokot művelő termelők járnak a legjobban, mint amilyen a több mint 25 hektáros ültetvénnyel rendelkező Tiffán-borászat is.

Ne legyenek kétségeink: mindez nem a véletlen, hanem cinizmusban és gátlástalanságban verhetetlen Fidesz műve. Orbán Viktor pártja és kormánya az elmúlt két és fél évben bebizonyította: pénzért és hatalomért mindenre képes, miközben a már több négymillió szegénységi küszöb alatt élő honfitársunk gyarapodásáért egy szalmaszálat sem tesz keresztbe.

Elég volt abból, hogy Orbán Viktor és az országot lerabló és kifosztó Fidesz Zrt. a saját becsületén túl Magyarországot is áruba bocsátja!

Török Zsolt,
szóvivő