mszp.hu | Nyíregyháza
2014. október 09. 10:21

Éljen vasárnap a „még szabad” választás lehetőségével!

"Amíg a hatalmat használják párbeszéd helyett, a szavak ereje felbecsülhetetlen. A szavakban rejlő igazság pedig az, hogy valami nagy baj van ebben az országban. Kiszolgáltatottság, igazságtalanság és elnyomás." – ezt érzékeljük itt vidéken is a bőrünkön.  Tóbiás József pártelnök szavait idézve nyitotta meg sajtótájékoztatóját Halmi József, megyei alelnök tegnap Nyíregyházán.

Ma még nincs „Csak a Fidesz”, ahogy a kormánypárt sugallja!  - üzente e megyében élőknek. Több párt, több polgármester és képviselőjelölt van még a szavazólapon. Talán utoljára, ha vasárnap nem mennek el szavazni! 
Október 12-én minden demokratának a szavazófülkében van a helye, hogy megakadályozzuk, hogy kiépüljön a Fidesz diktatúra  – hangsúlyozta a megyei képviselő.

Harcoljon Ön is ma még a tollal, a demokrácia fegyverével, 
- gyermekeink jövőéért, 
- a félelemmentes Magyarországért, 
- a vidék Magyarországáért.

Éljen a szabad választás lehetőségével, éljen a demokrácia utolsó esélyével!  MENJEN EL SZAVAZNI VASÁRNAP! – szólította fel a választópolgárokat a megyei alelnök, mert hétfőn már késő lesz másképp látni a történteket.
 
„Én, Halmi József, Győrtelek polgármestere mindig küzdeni fogok a vidékért, hiszen az ott élő emberek nem másodrendű polgárok, olyan jogaik vannak, mint a fővárosiaknak. Éljünk a demokrácia fegyverével, a tollal, s szavazzunk vasárnap a diktatúra ellen” – folytatta.