mszp.hu | Belföld | közlemény
2017. október 06. 10:31

Eljött a szembesítés ideje: Orbánnak és társainak felelniük kell!

Eljött a szembesítés ideje: Orbánnak és társainak felelniük kell!
Az MSZP szembesítő kampányt kezdett, amelynek keretein belül a parlamentben, lakossági találkozókon, sajtótájékoztatókon és nyíltszíni vitákon beleüti a fideszes politikusok orrát Magyarország valódi problémáiba. Így jött létre a Hiller István –Palkovics László és a Molnár Zsolt – Németh Szilárd vita is. Felszólítjuk a Fideszt, hogy továbbra se meneküljön el az ország valódi gondjai elől, ezért további vitára hívjuk őket minden olyan kérdésben, ami az ország valódi gondjairól szól.
Miért él minden harmadik nyugdíjas a létminimum alatt? Miért keresnek a magyar dolgozók kevesebbet, mint a szlovákok vagy a lengyelek? Miért mennek el az orvosok és a nővérek a kórházakból? Miért nincs elegendő tanár az általános iskolákban, és miért romlik a diákok teljesítménye?
 
Régóta érnek már ezek a szembesítések, itt az idő, hogy a Fideszen számon kérjük azokat az iszonyú károkat, amiket ők okoztak Magyarországnak az elmúlt csaknem nyolc évben.
 
Orbánnak és társainak felelniük kell, ezért jövő héten várom Gulyás Gergelyt az RTL Klub (Magyarul Balóval) által biztosított nyilvánosság előtti vitára.
 
Tóth Bertalan,
az MSZP frakcióvezetője

Kapcsolódó párttagok