Eljött az igazság pillanata - teríteni kell a lapokat!

Eljött az igazság pillanata - teríteni kell a lapokat!
A magyar kormány 3 éve hazudozik és mellébeszél Magyarország valódi helyzetéről. Nem beszélnek az igazi problémákról: kilátástalanságról, reménytelenségről, emberek millióiról, akik napról napra élnek, és akik megérdemlik a segítséget, a felemelkedés esélyét.
Beszélnek viszont "Soros-tervnek" nevezett valamiről, erről plakátokat ragasztanak ki azoknak a kispénzűeknek az adójából, akik épp támogatást érdemelnének.
 
A Nemzetbiztonsági bizottság ellenzéki képviselői választ várnak az ország miniszterelnökétől: milyen nemzetbiztonsági információkra hivatkozva teszik állításaikat. E mellett átfogó beszámolót várunk 1300 menekült "titkos" befogadásáról, akik ellen óriásplakátokon és soha nem látott gyűlöletpropagandával uszít a Fidesz-kormány immár harmadik éve.
 
A bizottság ülésén természetesen részt vesz Dr. Szél Bernadett, aki a bizottság teljes jogú tagja 2014 óta.
 
A bizottság ülését 2018. január 25., csütörtök 8.00-ra összehívtuk, elvárjuk Orbán Viktor miniszterelnököt az ülésre, hiszen az ország első szolgájaként feladata, hogy beszámoljon a parlamenti testületek előtt munkájáról. Itt az idő - teríteni kell a lapokat!
 
Molnár Zsolt,
a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke