mszp.hu | Belföld | Hoffmann Tamás közmeghallgatás
2017. november 28. 14:00

Eltitkolt közmeghallgatás Újbudán

Már annyi korrupciós és egyéb gyanús ügy kötődik a kerület fideszes vezetéséhez, hogy Hoffmann Tamás nem mer kiállni a nyilvánosság elé. 27 év után most először fordul elő, hogy a polgármester a közmeghallgatást nem munkaidő után, hanem kicsinyes és gyáva módon reggel 9-kor tartja, amikor az emberek dolgoznak.

A polgármester nem akarja tisztázni a Feneketlen tóhoz tervezett lakópark körüli botrányt, a milliárdos vagyonvesztést és a szuperkórház korrupciógyanús telekügyleteit sem. Az Etele út környékén élők sem számíthatnak tájékoztatásra a szükségesnél jóval nagyobb mértékű fakivágásokról, sem megoldásra a környéken kialakult közlekedési és parkolási káoszról.

Hoffmann Tamás a meg nem valósított választási ígéretekről sem mer a választóknak számot adni. Nem tudhatjuk meg, hogy hogyan áll a megígért gazdagréti uszoda, a gyermekegészségügyi centrum vagy a panelprogram ügye.

Nem sértheti meg az újbudaiak tájékozódáshoz való jogát azért, hogy elkerülje a kínos kérdéseket! Legyen bátorsága a választók szemébe nézni!

Mindaddig, amíg Hoffmann Tamás összegyűjti a bátorságát, az MSZP önkormányzati képviselői szórólapokon, plakátokon hívják fel a kerület lakóinak figyelmét, hogy a lehetetlen időpont ellenére is, akik tehetik, menjenek el a közmeghallgatásra és éljenek állampolgári jogaikkal.

Ne hagyjuk, hogy Hoffmann Tamás elbújjon a kérdések elől! 

MSZP Újbudai Szervezete

Szavazz a szocikra!

2024-05-22 10:12