mszp.hu | Belföld | önkormányzat 2014 közlemény
2014. szeptember 05. 12:49

Erős Magyarországhoz erős önkormányzatokra van szükség

A Magyar Szocialista Párt Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szövetsége a mai napon leadta a Választási Irodán a megyei közgyűlési lista állításához szükséges ajánlásokat. A kötelezően előírt mennyiséget jelentősen túlteljesítve, több ezer aláírást gyűjtöttünk össze, és ezért köszönetet mondunk mindazoknak, akik támogatásukról biztosítottak minket.

Az elmúlt években a megye lakossága többször is megtapasztalt gyárbezárásokat vagy csődközeli helyzeteket. Több ezer ember veszítette el biztosnak hitt munkahelyét, és így családok százainak megélhetése került veszélybe.

Mi azonban tudjuk, hogy erős Magyarországhoz erős önkormányzatokra van szükség, és olyan politikusokra, akik valóban az itt élő emberek érdekeit kívánják képviselni. Ennek szellemében állítottuk össze megyei listánkat, és ezért készítettük el még a tavalyi évben megyei programunkat, amely a Győr-Moson-Sopron megyében élők életminőségének javítása mellett kiemelt figyelmet fordít többek között a megyei foglalkoztatás bővítésére és a létbiztonság megteremtésére. Olyan ajánlatot fogalmaztunk meg, amely a nyugodt, kiszámítható és biztonságos élet lehetőségét kínálja az itt élőknek.

Minderre pedig nem a Fidesz bukott politikusai, hanem az MSZP megyei képviselőjelöltjei jelentik a garanciát!

MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szövetsége