Fejezze be a gyűlölködést és a hazudozást a Fidesz!

Az MSZP felszólítja Orbán Viktort, hogy azonnal állítsa le azokat a kommunikációs tanácsadóit, akik a megrendelésére hazugságokkal és gyűlölettel árasztották el Magyarországot!

Az elmúlt hetekben a Fidesz politikusai naponta állnak ki a nyilvánosság elé, majd rezzenéstelen arccal hazudnak az emberek szemébe. Hazugságaikat a Fidesz által kézivezérelt magán- és közmédia minden kontroll és ellenvetés nélkül veszi át és terjeszti.
 
Ezt történt ma is, amikor Kocsis Máté előadott egy 10 perces gyűlöletbeszédet, amit a sajtó kritika nélkül hallgatott végig, de a szavait tételesen cáfoló MSZP-s sajtótájékoztatóról a közszolgálati hírcentrum már csak egy a valóságot és az általunk ismertetett tényeket elhallgató tudósítást közölt.
 
Az a hazug hadjárat, amit a Fidesz gyűlöletfelelősei az elmúlt hetekben a magyar közvélemény és a tisztességes tömegtájékoztatás ellen indítottak, nyílt támadás a teljes magyar nyilvánossággal szemben, irtózatos károkat okoz Magyarországnak, de láthatóan olyan fiatal emberek lelkének is, mint a Fidesz frissen kinevezett kommunikációs igazgatója.
 
Ezért felszólítjuk Orbán Viktort, hogy azonnali hatállyal menessze George E. Birnbaumot és Arthur Finkelsteint, a gyűlöletkampányok nemzetközi nagymestereit, akik láthatóan csak a zsigeri indulatok korbácsolásához, a zavarkeltéshez, a hazugságok nagyipari terjesztéséhez és a félelemkeltéshez értenek!
 
Török Zsolt,
szóvivő