2012. január 13. 14:58

Felajánlás

Debrecenben a hagyományokhoz híven ebben az évben is a báli szezon megnyitásaként tartják a város bálját január 14-én.

A kormány az elmúlt hónapokban hozott rossz gazdaságpolitikai döntéseinek köszönhetően a magyar emberek megélhetése került veszélybe. Több ezer család éhezik és fagyoskodik. Ebben a helyzetben a Hajdú-Bihar megyei szocialisták elfogadhatatlannak tartják, hogy a hatalom helyi urai politikai ,"rongyrázásukat” karitatív lepelbe bújtatják. A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat és Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának szocialista frakcióinak tagjai a segítő, karitatív szándékkal egyetértenek, viszont Kósa Lajos és társainak ,,rongyrázásában” nem vesznek részt. A segítő szándékunk bizonyítékaként a belépőjegy árát - 18 000 Ft - felajánljuk az alapítvány számlájára és minden képviselő társunkat erre buzdítunk, aki nem „rongyot rázni”, hanem segíteni szeretne.

Úgy gondoljuk, hogy így igazi segítséget nyújthatunk, és sok örömet szerezhetünk a Debreceni Gyermekklinika kis betegei számára.

A jelenlegi nehéz gazdasági helyzet ellenére próbálkozni kell a hagyományok megőrzésével, viszont kötelességünk nem elfeledkezni az egyre nagyobb számban jelenlévő elesett, nehéz sorsú, szegény emberekről.


Szathmári Károly    
D.M.J.V. Önkormányzat    
szocialista frakciójának vezetője    

Csige Tamás
Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat
szocialista frakciójának vezetője