Felcsút milliárdos polgármesterének tolja a szekerét Kucsák László

Kucsák László, a XVIII. kerület bukott oktatási alpolgármestere, aki a közelmúltban gyáván megfutamodott Kunhalmi Ágnes szakmai vitára való kihívása elől, úgy tűnik a kormány által tönkretett oktatást hátrahagyva, most csatorna projektek körül lebzsel.

Kucsák László a helyi polgármester feje fölött átnyúlva sajtótájékoztatót hívott össze, amelyben beszámolt a XVIII. kerületi csatornázási munkálatok haladásáról. Az erkölcsileg megbukott fideszes politikus elmulasztotta megemlíteni, hogy a közel ötmilliárd forintos beruházás jelentős részét Felcsút milliárdos polgármesterének a cége a Mészáros és Társa bulizta ki, aki csaknem egymilliárd forintot visz ki a kerületből, miközben a sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező helyi vállalkozások semmilyen formában nem juthattak megrendeléshez.

A XVIII. kerület szocialista képviselői felszólítják Kucsák Lászlót, hogy ne tolja tovább Mészáros Lőrinc szekerét, hagyjon fel a helyben élő és a XVIII. kerületnek adót fizető vállalkozások kisemmizésével.

Az MSZP 18. kerületi szervezete