Feleségverés, drogozás, most meg állatkínzás?

Valami nagy baj van a Fidesz háza táján. Politikusaik egyre másra keverednek vállalhatatlan ügyekbe. Az intézményesített lopás, a burjánzó korrupció "csak" a tisztességtelenségüket mutatja, ám egyre többször merül fel az erkölcstelenség bűne is.  

Volt országgyűlési képviselő, aki feleségét és élettársát is agyba-főbe verte, volt alpolgármester, aki drogozásba keveredett. Most meg Juhász
István, Apc polgármestere verte ki a biztosítékot azzal, hogy egy macskát tart a farkánál fogva egy üst fölött - mintha bele akarná tenni, meg akarná főzni.

Az asszonyverés után egy ország röhögött, miszerint egy vak komondor mindennek az oka. A drogozós videó után egy ország röhögött az
alpolgármester nyilvános vizelésén, mellyel bizonyítani próbálta ártatlanságát. Juhász István most meg azt magyarázza, ő éppen kivette a
levesbe belemászott macskát az üstből. Megjegyezzük: a macska egyáltalán nem vizes. Arról nem beszélve, hogy a farkánál lógatja a szerencsétlen állatot.

Az MSZP szerint elfogadhatatlan, ha valaki macskát akar főzni. Ez állatkínzás, ami mélységes erkölcsi sötétségre utal, és nemcsak a politikában, de a teljes társadalomban megvetendő.

A Fidesz politikusai kétharmados többségük tudatában egyre arrogánsabbak és agresszívabbak. Persze tudjuk: fejétől bűzlik a hal.

Orbán Viktornak ezért súlyos felelőssége van abban, ha ilyen politikusokat tud csak kinevelni pártjában.

Követeljük az ügy azonnali tisztázását!

MSZP