2012. június 15. 08:52

Felhívás

A napokban megkezdődött az Új Nemzeti Konzultáció – vagy a köznyelv szerint a Nemzeti Inzultáció – kérdőíveinek postázása, így egyre többen találkozhatnak vele a postaládákban.

Az MSZP véleménye szerint teljesen felesleges pénzkidobásról, szemfényvesztésről van szó, hiszen az Orbán-kormány eddig is az emberek megkérdezése nélkül hozott meg minden döntést. Így nem lehet más célja a konzultációnak, mint a törvénytelen adatgyűjtés, a Kubatov-lista frissítése az adófizetők pénzén.

Ezen okokból valamint a jelentős lakossági nyomásnak engedelmeskedve a Magyar Szocialista Párt Baranya Megyei és Pécsi Szervezete felhívással fordul a lakossághoz:

Gyűjtsük össze azoknak a kérdőíveit, akik nem szeretnének szerepelni a Fidesz és Kubatov Gábor friss adatbázisában.

Gyűjtsük össze mindazok levelét, akik szerint a kormánynak értelmes dolgokra kellene költenie a pénzünket, ahelyett, hogy százmilliókat ver el egy teljesen felesleges akcióra.

Az akció végén az összegyűlt papírt újrahasznosítjuk és az abból befolyó összeget a pécsi rászorultakat segítő civil szervezetek között szétosztjuk.

Kérjük, hogy a személyes adataiktól megfosztott kérdőíveket, leveleket személyesen vagy postán a következő címre juttassák el:

Magyar Szocialista Párt  -  7633 Pécs, Tüzér u. 3/1

Magyar Szocialista Párt Baranya Megyei és Pécsi Szervezete