mszp.hu | útlezárás útdíj demonstráció
2015. január 11. 22:08

Félpályás útlezárás három megyében

Az MSZP Szekszárdi Szervezete 2015. január 12-én 10 órától félpályás útlezárással figyelmeztető demonstrációt tart, amelyhez az MSZP Somogy megyei és Bács-Kiskun megyei szervezetei is csatlakoztak.

A demonstráció helyszíne: a 6-os út és az M9 körforgalmi csomópont Szekszárdról Budapest felé vezető szakaszának félpályás lezárása a Sió-híd és a körforgalom között; Bács-Kiskun megyében az M9-es út Szent László híd felé vezető szakasza.

A szekszárdi helyszínen 10 óra 15 perckor sajtónyilatkozatot tesz Heringes Anita országgyűlési képviselő és Kurtyán Ferenc, az MSZP városi elnöke.

A figyelmeztetés célja az M9-re vonatkozó útdíj azonnali visszavonása, mert

KINYÍLT A ZSEBEKBEN A NEMZETI BICSKA!

Ez egy figyelmeztetés a Fidesz országgyűlési képviselői részére, mert hazánk tisztességesen dolgozó polgárai elérték tűrőképességük határát, már nincs mit elvenni tőlük. Éhbérért dolgoznak, a fizetésük csekkekre-adókra megy el, gyerekeik jövője kilátástalan, közben pedig azzal szembesülnek, hogy a kormányközeli keselyűhad teherautószámra hordja haza a közpénzeket.

Időben szólunk, elég volt! Ne kockáztassák meg a népharagot! Nem tűrjük, hogy az emberek azért éhezzenek, hogy ők jól éljenek! Ha költségvetési bevételt akar a kormány, akkor kezdje el visszahordatni az elsíbolt közpénzeket. Ne tetézzék bűneiket további sarcokkal!

2015. január 11.
Kurtyán Ferenc
elnök