2012. szeptember 21. 12:15

Felsőbb utasításra, erőből

A Földes Ferenc Gimnázium tantestületének véleménynyilvánító szavazása titkos szavazással történt. Erre senkinek semmiféle befolyása nincs. A szocialista frakció tagjainak egy része azért vett részt a jelöltek meghallgatásán, mert egy ilyen horderejű ügyben elvárható, hogy a képviselők tájékozottak legyenek, és saját tapasztalataik alapján, a jelöltek meghallgatásával hozzák meg döntésüket. Az MSZP képviselői törvényesen, képviselői jogukkal élve, a választópolgárok érdekében jártak el.

Undorítónak tartjuk, hogy a várost vezető fideszes és KDNP-s politikusok semmibe veszik a Földes diákjainak, pedagógusainak, alkalmazottainak egyhangú döntését, s mindezt azzal próbálják leplezni, hogy göbbelsi propagandamódszereket alkalmazva azokat a képviselőket gyalázzák, akik a munkájukat végzik.

Ők maguk még arra sem voltak hajlandók, hogy eleget tegyenek a tantestületi és alkalmazotti értekezletre kapott névre szóló meghívásnak. Sem Molnár Péter (KDNP), sem Szabó Sándor (KDNP), sem Benczés Miklós (Fidesz), sem pedig Pakusza Zoltán (Jobbik).

Döntést felsőbb utasításra, erőből hoznak, s egyáltalán nem kíváncsiak az emberek véleményére.

Földesi Norbert
frakcióvezető