2011. augusztus 21. 12:49

Fiatal jelölttel a szavazók bizalmáért

A Kuruc domb, Győri út, Lehár Ferenc utca, Várkerület és környékén időközi önkormányzati választására kerül sor október 9-én.  A jövő hét elején postaládákba kerül az ajánlószelvény és megindul a választási kampány. Ennek apropójából szeretnénk bemutatni Varga Zoltánt, az MSZP képviselőjelöltjét

28 éves politológus hallgató vagyok a Pécsi Tudományegyetemen.
Az MSZP ifjúsági szervezetének a Societasnak vagyok soproni elnöke.
Egész családom soproni születésű, édesanyám tanító, édesapám tűzoltó volt. Ebben a városban élek és ezért a városért akarok tenni.
Sokáig sportoltam aktívan, elsősorban kerékpároztam, de ismerhetnek, mint állatszerető embert is, hiszen kutyák százait képeztem városunkban.
Mindig is érdekelt a közélet. Azt gondolom, hogy mi fiatalok, mint egy új nemzedék tagjai, tehetünk azért, hogy ne csak a rossz jusson az eszünkbe, amikor a politikáról, a közéletről beszélünk.

Az soproni szocialisták tudatosan választottak jelöltnek egy tehetséges fiatalembert. Szeretnénk nyitni az új generációk felé és elnyerni mindazok bizalmát, akik csalódtak a Fideszben.

A Kuruc dombi körzet korábbi több ciklusos önkormányzati képviselője Boros László is jó szívvel ajánlja reménybeli utódját: Varga Zoltán ifjú, ambiciózus ember, tele energiával, meggyőződésem, hogy az ő kezében jó helyen lenne a körzet lakóinak képviselete.

Most itt az alkalom, hogy megmutassuk, sok minden rossz irányba megy Magyarországon és Sopronba!

Kérem, kopogtatócédulája átadásával, majd október 9-én szavazatával is támogassa Varga Zoltánt az MSZP jelöltjét!


Varga Zoltán,
a 8-as körzet MSZP-s képviselőjelöltje

Kalmár István,
az MSZP soproni elnöke