Fidesz: a Fiatal Fosztogatók Szövetsége

Az Orbán-kormány egyik keze osztogat, a másik fosztogat. Miközben a fideszes polgármesterek milliós jutalmakat kapnak, és a fideszes önkormányzatok saját haveri cégeiknek százmilliós nagyságrendben fizetnek jutalmakat, addig a pedagógusok cafetériáját Hoffmann Rózsa elvenné, a krétát viszont velük vetetné meg.

A Fidesz Zrt. tovább folytatja üzleti tevékenységét. Kiderült, hogy a kormánypárti polgármesterek busás jutalomban részesültek, az önkormányzati cégeknek pedig (legtöbbször teljesen érdemtelenül) összességében százmilliós prémiumokat adnak.

Mértéktelenül folyik a haveri osztogatás, miközben a társadalom értéket teremtő rétegeit kifosztják. A pedagógusok béren kívüli juttatásai nincsenek rendezve, a felsőoktatástól milliárdokat vesznek el, csökken a bérek vásárlóértéke, a középosztály egyre lejjebb csúszik.

Miközben az életpályamodellt nem vezetik be, és többletmunkát kérnek a pedagógusoktól, addig Hoffmann Rózsa képes azt mondani, hogy ha arra van szükség, vegye meg a krétát a tanár. A pofátlanság csúcsa, hogy az államtitkár a pedagógusok pénztárcáját csak ígéretekkel tömi, az egyre kevesebbet érő fizetésükből pedig krétát vetetne.

Az Orbán-kormány két éve rendszerszerűen fosztogatja az országot, és rendszerszerűen osztogat saját köreinek. Elég ebből!

Elég a kifosztásból, elég az elszegényítésből!

Az új MSZP-kormány célja a társadalmi különbségek csökkentése, és egy igazságos adórendszer bevezetése.

Török Zsolt,
szóvivő