Fideszes betelepítés: azonnal szüntessék be!

Fideszes betelepítés: azonnal szüntessék be!
Véletlenül pont Rogán Antal és Habony Árpád korábbi munkatársa a jogi képviselője annak a letelepedési államkötvényeket áruló cégnek, amelyről a Magyar Nemzet cikkéből most kiderült, hogy a másik öt forgalmazóhoz hasonlóan beiktatott egy offshore-hátterű céget az üzletbe. Ezzel világossá vált, hogy a Rogán Antal találmányaként elhíresült kötvénybiznisz 100%-ban egy rendkívül kockázatos fideszes offshore-biznisz.

A Fidesz kifejezetten szorgalmazza a bevándorlást: már 16 ezer, vagyis egy városnyi bevándorlót telepítettek be Magyarországra. Ezzel a Fidesz-közeli offshore-cégek eddig több mint 100 milliárd forintot kaszáltak. Most az egyetlen hazánkban bejegyzett cégről is kiderült, hogy egy az arab emirátusokban bejegyzett cég közbeiktatásával űzi a betelepítési ipart.

Nyilvánvaló, hogy a kötvénybiznisz nem szolgálja a magyar emberek érdekét, hiszen a méregdrága kötvények értékét kamatostul kell majd visszafizetniük, ráadásul nem tudni, kiket és milyen ellenőrzéssel enged be hazánkba a Fidesz. Mára világossá vált, hogy bűnözők is vehettek a kötvényekből, tehát vagy az állítólagos négyszeres szűrés rendszere nem működik, vagy pedig a kockázatok ellenére a Fidesz szívesen látja a bűnözőket, csak fizessenek nekik.

Egy biztos: a Fidesz-kormány súlyosan kockáztatja a magyar emberek biztonságát, és a városnyi idegen betelepítése után a Fidesz minden bevándorlással kapcsolatos nyilatkozata átverés és hülyítés. A Fidesz ebben a témában érdekes módon nem kérdezi meg a magyar embereket.

A Fidesz nem adhatja el a magyar emberek biztonságát. A letelepedési kötvények forgalmazását azonnal be kell szüntetni! Követeljük, hogy az illetékes hatóságok vizsgálják ki az összes letelepedési kötvényügyletet és vásárlót, és hozzák nyilvánosságra a vizsgálat eredményét!

Demeter Márta

,országgyűlési képviselő