Fideszes bűnszervezet állhatott a Quaestor-botrány mögött

Fideszes bűnszervezet állhatott a Quaestor-botrány mögött
Most már hivatalos a vád: bűnszervezetben lophatta el az emberek pénzét Tarsoly Csaba, a fideszes Quaestor-pilótajáték főszervezője, Orbán Viktor bizalmasa, a Fidesz és Fidelitas gazdasági háttérembere.

Tarsoly Csaba segítségével az agrártárca 410 millió forintot eltőzsdézett. A külügyi tárca is Tarsoly Csabára bízta az emberek pénzét, aminek több százmilliós hozamát elbukták. Orbán Viktor előre tudhatta, hogy a Quaestor be fog dőlni, figyelmeztette is erre a minisztériumait, majd miután ez megtörtént, Tarsoly Csaba Szijjártó Péter közvetítésével a kormányfőnek írt segítségkérő levelet. Eközben a külügyi tárca, Győr városa, Újpest önkormányzata és még több fideszes érdekeltség visszakapta a pénzét, 32 ezer károsult családot viszont lelkiismeret-furdalás nélkül cserbenhagyott a fideszes brókerkormány.
 
Ezek után a közvéleményre bízzuk annak eldöntését, kikből állhatott az a bűnszervezet, amely Tarsoly Csaba irányításával 2007 óta ellopta az emberek pénzét.
 
Tarsoly Csabának és a Fidesznek el kell számolnia azzal, hová tűnt az emberek pénze, el kell számolniuk az elmúlt 8 év lopásaival!
 
Szakács László,
a brókerbotrányokat vizsgáló albizottság tagja