Fideszes mutyi a BKK-nál?

Fideszes mutyi a BKK-nál?
Tarlós Istvánnak már rég tisztáznia kellett volna, hogy kik és mikor követtek el hibát a BKK újabb botrányával kapcsolatban. Akkor, amikor döntöttek az eddig 28 milliárd forintba kerülő e-jegyrendszerről, vagy amikor elhatározták, hogy 100 millió forintért még bevezetnek egy teljesen felesleges online bérletet is?
A leszerepelt BKK szerint az e-jegyrendszer jövő év végén lép működésbe, így a most katasztrofálisan bevezetett új szolgáltatásra nincs semmi szükség. Pontosabban a Budapesten közlekedőknek nincs, de úgy tűnik, hogy a Fidesznek ez egy újabb lehetőség volt a mutyira.
 
A közbeszerzési törvényeket megkerülve egy olyan használhatatlan rendszert rendelt meg BKK, amellyel nemcsak megrövidítették a költségvetést, hanem a vásárlók személyes adatait is veszélybe sodorták.
 
Mivel a főpolgármester képtelen a felelősöket megnevezni, ezért az MSZP 2017. július 26-án büntetőfeljelentést tett az ügyben, hűtlen kezelés miatt.
 
Bízunk benne, hogy a nyomozóhatóság ugyanazzal a könyörtelenséggel vág rendet a felelősök között, ahogy az ügyben egyedül ártatlan 18 éves fiatalembert rabosította.  
 
MSZP
 
Bővebb információ: Szaniszló Sándor, az MSZP fővárosi képviselője